Vinifera

VINifera - Vinklub for kvinder


VINifera - Vinklub for kvinder er for alle skønne kvinder...


...som ønsker at samles, smage på fantastiske vine, drinks og bobler – men også få nye bekendtskaber.


Klubben holder til i Vinspecialisten Svendborgs lokaler, så længe at vi kan være der (Korsgade 7, 5700 Svendborg). Alternativt i andre lokaler omkring Svendborg og omegn.

Klubben har sin egen professionelle sommelier, Anja Storm Larsen, som er uddannet professionel sommelier i Norge, og er til dagligt ansat som Vinspecialistens sommelier i Svendborg. Anja er tidligere ansat på den anerkendte gourmet-fiskerestaurant Rudolf Mathis i Kerteminde, samt vildtrestauranten, Restaurant Hallingstuene, i Norge, kendt for en af Norges bedste vinkældere.

Hendes baggrund inden for restaurationsbranchen kombineret med erfaringen som sommelier, har givet hende forståelsen for vin, spiritus og andre drikkevare i sammensætning med mad.

Der afholdes ca. 4 events/arrangementer om året. Alle begivenheder oprettes her på siden og på Facebook.  Så like Facebooksiden og følg med.
VINifera - Vinklub for kvinder på Facebook: www.facebook.com/VINferaVinklubForK...


KOMMENDE EVENT - Ginsmagning


Så blev det tid for endnu et VINifera arrangement.

Denne gang bliver der afholdt ginsmagning hos Vinspecialisten Svendborg. Der er kun 25 pladser på dette arrangement, så skynd dig at købe din billet.

Inviter dine veninder til en fantastisk aften i godt selskab.

Praktisk information:
Dato: 01. marts 2018
Tidspunkt: Klokken 19.00
Pris pr. deltager: 345,-
Maks antal deltagere: 25
Adresse: Korsgade 7, 5700 Svendborg (indgang i gågaden)
Medbring: dit gode humør
Parkering: Der er mulighed for parkering i gaderne omkring butikken, ellers i Parkeringshuset i Hulgade eller parkeringspladsen i Voldgade (5 minutters gang).
Bestilling: Via Facebook (send os en PB) eller i butikken i Korsgade


De bedste hilsner fra VINifera-teamet
// Anja, Christina L., Melanie og Christina J.Klubbens navn VINifera


Navnet kommer af Vitis Vinifera, som er den europæiske vinstokfamilie, hvis druer er specielt egnet til fremstilling af vin. Vitis er moderplanten til alle druer, men Vitis Vinifera er slægten, hvor alle vindruer kommer fra. I familien er omring 3.000 forskellige druesorter.
Om vin specialisten

Vinspecialisten-Svendborg er med i kæden Vinspecialisten/H.J. Hansen vin A/S, som har butikker over hele Danmark.
Butikkens hyggelige atmosfære indbyder til fordybelse og nysgerrighed, hvor man kan få flere timer til at gå med bare at snuse rundt og gå på opdagelse på de mange hylder.

For os er din oplevelse vigtig, derfor vil du altid møde et smilende og fagligt stærkt personale, som står klar til at hjælpe, vejlede og give dig en god og ærlig service.

Kundeservice

God service - God rådgivning - God stemning

Vinspecialisten   |   Simon Styrup  |   Korsgade 7   |   5700 Svendborg   |   svendborg@vinspecialisten.dk