Vinforhandlerens favorit fra avisen

16. august 2017
2015 PÉTALOS DEL BIERZO er helt klart en af mine favoritter. Den har en dyb tæt, næsten sort farve med et let lilla skær. Duften har nuancer af sorte kirsebær, brombær, krydderier, violer og lidt lakridspulver. Smagen er utrolig intens med smukt integrerede fadnoter. Utrolig vellavet og af ualmindelig høj kvalitet.

Udover kvaliteten og smagen, så har Alvaro Palacios en fantastisk historie.

Alvaro er iværksætter og en meget energisk mand. Efter at have løftet Priorat til at blive et af landets top regioner, rejste han i sluthalvfemserne videre mod Bierzo i det nordvestlige Spanien.

Sammen med nevøen, Ricardo Palacios, fandt de adskillige spændende parceller i området, men de var ikke i tvivl, da de kom til den lille landsby, Corullón. Her lå vinmarker med op til hundrede år gamle vinstokke med den ukendte Mencia-drue.

Regionen har visse ligheder med Bourgogne og Piemonte, og normalt kendes Bierzo bedst for sine lette og frugtrige vine. Det har Alvaro ændret på med sin serie af vine fra Corrullón, der alle har masser af struktur og tyngde.

Druerne til Pétalos kommer udelukkende fra distriktets bedst beliggende vinmarker, og udbyttet holdes langt nede. Ofte helt ned til 1/4 af den mængde, man normalt høster rundt omkring i Europa.

Der arbejdes i dag både økologisk og biodynamisk. Hensynet til naturen, og samspillet med jorden og vinstokkene, er for Alvaro og Ricardo en helt åbenlys og naturlig måde at arbejde med vinproduktion på.

Kom forbi butikken i Korsgade og få fingrene i dette fantastiske tilbud.
Pétalos del Bierzo kan også købes her

Med venlig hilsen
Simon - Butikschef i Vinspecialisten Svendborg


Om vin specialisten

Vinspecialisten-Svendborg er med i kæden Vinspecialisten/H.J. Hansen vin A/S, som har butikker over hele Danmark.
Butikkens hyggelige atmosfære indbyder til fordybelse og nysgerrighed, hvor man kan få flere timer til at gå med bare at snuse rundt og gå på opdagelse på de mange hylder.

For os er din oplevelse vigtig, derfor vil du altid møde et smilende og fagligt stærkt personale, som står klar til at hjælpe, vejlede og give dig en god og ærlig service.

Kundeservice

God service - God rådgivning - God stemning

Vinspecialisten   |   Simon Styrup  |   Korsgade 7   |   5700 Svendborg   |   svendborg@vinspecialisten.dk